datahacker.rs@gmail.com

Data Science Specialization

Data Science Specialization

Ove godine nešto novo u Beogradu – Data Science Specialization, u 6 modula, koja će se održati tokom 6 vikenda u januaru i februaru mesecu. 

Data Science je spoj statistike i matematike sa softverskim inženjeringom, bazama podataka, poslovnom analitikom i razumevanjem domena, u cilju pronalaženja znanja u velikim količinama podataka i spada u jedne od najtraženijih IT poslova u poslednjih nekoliko godina.

Plan Specijalizacije

Predavanja i vežbe će se održavati svakog vikenda počev od 18.01.2020. Možete birati jedan od tri modula: Lite – 2 vikenda (osnove), Standard – 4 vikenda i Intensive (6 vikenda). 

Tokom kursa održaće se 

0
Interaktivnih sesija

Kome je kurs namenjen?

Ako volite podatke i matematiku više od kuckanja koda ili crtanja interfejsa, ako volite da rešavate kompleksne probleme, ako mislite da je kod samo alat a ne svrha sistema, ako volite domenske više od infrastrukturnih problema, ako vam je dosadilo da radite na transakcionim sistemima — onda je ovo pravi kurs za vas.

Šta dobijam posle kursa?

Dovoljno znanja i referenci za početak DS karijere. Bilo to kroz pronalaženje novog data science posla ili pokretanje data science projekata u vašoj organizaciji. Kroz praktične primere bićete u stanju da uspešno rešavate probleme na intervijuima za DS posao; a kroz data-hackatlon razvićete projekat koji pruža uvid u vaša znanja.

Prijava

Prijavljivanje je moguće izvršiti putem sledeće forme. Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati putem email-a datahacker.rs@gmail.com ili putem kontakt forme.

Mesto održavanja

Kurs će se održati u Beogradu, počevši od 18. 01. 2020 .Više informacija uskoro. 

Predavači

Predavanja-teorija Hands-on

Predavanja-teorija

Hands-on

Vladimir

Vladimir Matić

Master sa ETF-a u Beogradu i doktorat sa Univeziteta u Luvenu na temama upotrebe Machine Learning algoritama u medicinske svrhe. Razvoj matematičkih algoritama koji bi automatizovali interpretaciju signala elektroencefalograma kod novorođenih beba (neoguard.net). Sfera njegove naučne eksertize su mašinsko učenje-veštačka inteligencija, digitalna obrada (biomedicinskih) signala i automatika. Vodi data science tim na Singidum univerzitetu i uređuje sajt datahacker.rs/.

Davor

Davor Jordačević

Davor je Junior Data Scientist sa pozadinom iz Elektrotehnike i računarstva. Počeo je da se bavi programiranjem još u osnovnoj školi, dok je na univerzitetu radio na obradi digitalnih signala, obradi slika i Machine Learning-u. Pored toga, poseduje dva sertifikata u oblasti baza podataka. Bio je student demonstrator na data science bootcampovima i učestvovao na par hakatona.